Személyre szabott étrend

Személyre szabott étrend 12 hetes után követessel

Kinek ajánlom?

Új vagy az életmódváltás és a táplálkozás világában? Elakadtál / megrekedtél egy szinten és nem éred el a célod fogyás vagy izomépítés terén? Segítek neked, hogy 12 hét alatt megváltoztathasd az életed! 12 héten keresztül segítelek táplálkozásban, hogy elérd a fizikumot, amire mindig is vágytál! Szeretnéd magad egy kicsit jobban érezni a bőrödben, szeretnél magabiztosabb lenni egy alacsonyabb testsúly mellett? Izmot szeretnél építeni vagy formába kerülni nyaralásra, esküvőre, vagy csak a mindennapokra? Hobbi sportoló vagy ami többet szeretne tanulni és magasabb szintre emelni a fizikumát? Tarts velem és együtt elérjük a célod! – Ne feledd az izomépítéshez és a szálkás esztétikus fizikumhoz elengedhetetlen a megfelelő edzésterv is, ha ebben is szeretnéd a segítségem kérni, a 12 hetes életmódváltó és edzésprogramot válaszd!

Mit tartalmaz?

  • személyre szabott étrend közel 100 egészséges, könnyen és gyorsan elkészíthető opcióval (egyéni tanácsadás ételintolerancia, allergia vagy egyéb betegségek esetén)
  • táplálékkiegészítő protokoll (mit érdemes használni, dózis, időpont, betegség idejére is) – kedvezményes kuponokkal együtt
  • ajándék szokáskövető táblázat a tartós változásért
  • ajándék 30 napos NOEX applikáció használat
  • heti szintű email check-in
  • Hogy zajlik a folyamat?

    Miután megrendelted a személyre szabott étrendet, a korábban regisztrációkor részletesen felvett adatokból kiindulva az általad regisztrációkor megadott email címre fogom neked elküldeni a terveket! Amennyiben valami nem lenne egyértelmű a megadott adatok alapján vagy egyéb információra van szükségem annak érdekében, hogy a lehető legjobb terveket tudjam neked elkészíteni, foglak keresni emailben! Egyébként a tervek kiküldése nagyjából 7-14 napot vesz igénybe! Ha elkészültek a tervek, elküldöm őket neked a kiegészítő és ajándék szolgáltatásokkal együtt és a megérkezést követő hétfőtől indul a 12 hét közös munka!

    45.990 Ft