12 hetes edzésterv

Személyre szabott edzésterv 12 hetes után követessel

Kinek ajánlom?

Új vagy az életmódváltás és az edzés világában? Elakadtál / megrekedtél egy szinten és nem éred el a célod szálkásítás vagy izomépítés terén? Segítek neked, hogy 12 hét alatt megváltoztathasd az életed! 12 héten keresztül segítelek az edzésben, hogy elérd a fizikumot, amire mindig is vágytál! Szeretnéd magad egy kicsit jobban érezni a bőrödben, szeretnél izmot szeretnél építeni vagy formába kerülni nyaralásra, esküvőre, vagy csak a mindennapokra? Hobbi sportoló vagy ami többet szeretne tanulni és magasabb szintre emelni a fizikumát? Tarts velem és együtt elérjük a célod! – Ne feledd, az edzés mellett a táplálkozás is kiemelten fontos, ha nem jó az étrended az edzésből se tudod kihozni a legtöbbet, akkor válaszd ezt a szolgáltatást, ha az étrendben 100% hogy nem kell segítség, egyébként válaszd a 12 hetes életmódváltó és edzsésprogramot!

Mit tartalmaz?

 • személyre szabott progresszív egymásra épülő edzésterv (otthoni, edzőtermi, kezdő szinttől haladóig)
 • táplálékkiegészítő protokoll (mit érdemes használni, dózis, időpont, betegség idejére is) – kedvezményes kuponokkal együtt
 • gyakorlat könyvtár videókkal ellátva, hogy a helyes kivitelezés ne jelentsen akadályt
 • ajándék Mítoszromboló kézikönyv a leggyakrabban előforduló tévhitekkel a fitnesz világában
 • ajándék 30 napos NOEX applikáció használat
 • heti szintű email check-in
 • Hogy zajlik a folyamat?

  Miután megrendelted a személyre szabott edzéstervet, a korábban regisztrációkor részletesen felvett adatokból kiindulva az általad regisztrációkor megadott email címre fogom neked elküldeni a terveket! Amennyiben valami nem lenne egyértelmű a megadott adatok alapján vagy egyéb információra van szükségem annak érdekében, hogy a lehető legjobb terveket tudjam neked elkészíteni, foglak keresni emailben! Egyébként a tervek kiküldése nagyjából 7-14 napot vesz igénybe! Ha elkészültek a tervek, elküldöm őket neked a kiegészítő és ajándék szolgáltatásokkal együtt és a megérkezést követő hétfőtől indul a 12 hét közös munka!

  29.990 Ft