nap
óra
perc
másodperc

Számolj le az úszógumikkal

Nekik már sikerült, most Te következel!

Ideje, hogy a következő szintre emeld a fizikumodat!
Változtass, mi pedig segítünk!

Mindenkinek vannak álmai. Hogy nézel ki, hogy érzed magad, milyen az életed minősége… De mit szólnál, ha azt mondanám, hogy ezek az álmok valóra válthatók – méghozzá rövidebb idő alatt, mint gondolnád?
Szeretnélek meghívni egy különleges utazásra, ami 8 hét alatt elképesztő változásokat hozhat.

Szakértőkből álló csapatommal együtt készen állunk arra, hogy kihozzuk belőled a legtöbbet, mire vársz még?

gym

Szakmai segítség = valódi eredmények

úl sok az információ az interneten és össze vagy zavarodva mi kell ahhoz, hogy VALÓBAN formába gyere? Segítünk!! Több évtized tapasztalata szól mellettünk és több EZER sikeres átalakulás!

mobile-app

Személyi edző a zsebedben

NOEX Fitness App segítségével a személyre szabott edzésterveket könnyedén követheted mobilodon és rögzítheted eredményeid.

hourglass

Az ideális idő a kezdésre: MOST

A kihívásban támogat a NOEX App, ahol vezetheted edzéseid hétről hétre és segít, hogy elérd fitness céljaid, mintha egy személyi edző csücsülne a zsebedben!

effort

Extra motiváció: 300.000 Ft összdíjazás

A legjobb formád elérése, a szakértői csapat segítsége, valamint a támogató közösség mellett motiváljon még, hogy a legjobbak pénz nyereményben is részesülnek.

Mi az a Next Level Kihívás?

Ez egy olyan 8 hetes életmódváltó program, mely során szakértői segítséggel, személyre szabott étrenddel és edzéstervvel érheted el álmaid alakját és mindeközben kialakíthatsz egy fenntartható és egészséges életmódot, ami a kihívást követően is könnyedén be tud épülni a hétköznapjaidba, ezzel is segítve a hosszú távú eredményeket.

Hogyan épül fel?

Miért érdemes jelentkezned?

Izmosodj fogyás mellett

Legyél magabiztosabb a bőrödben

Ismerd meg az én átalakulásom történetét

Lehet, hogy még nem ismerjük egymást és felmerült benned, hogy ki is áll tulajdonképpen a kihívások mögött? Mit érdemes róla tudni és vajon tényleg tud nekem segíteni?

Ígérem rövid leszek! 

Vékony, csenevész gyerek voltam, de világ életemben sportoltam, 10 évet atletizáltam verseny szinten, gördeszkáztam, síeltem, birkóztam és thai boxoltam, 2012 óta pedig testépítéssel foglalkozom.

2016-ban személyi edzői képesítés megszerzése után arra lettem figyelmes, hogy bizony másokat tanultam itthon, mást hallottam, mint amit nyugatabbra tanítanak. Arra jutottam, hogy sajnos bizony le vagyunk maradva táplálkozás tudomány és és edzéselmélet terén is és talán tudok újat mondani a magyar embereknek.

Ebből az elhatározásból indítottam a Három Harmad Youtube csatornát és életemet annak szenteltem, hogy minél többet tanuljak, magamat is folyamatosan fejlesztve és a tanultakat az emberek szolgálatába állíthassam!

next level kihívás 05
Dr Borszéki Péter - HH kihívás

Írjuk meg a Te siker sztoridat is együtt

Szeretnék segíteni NEKED, hogy könnyebb legyen az életmódváltás, hogy eligazodj az információk tengerében, szeretnék segíteni, hogy a fitnesz az életed részévé válhasson úgy ahogy az NEKED a lehető legjobb!!

11 év alatt több mint 2000 emberrel dolgoztam együtt egészen kezdő életmódot-váltani-kívánóktól profi versenyzőkig. Ez alatt megtanultam, hogy kinek mi a hasznos információ, hiszen nem várható el, az hogy profi testépítők életét élje az aki csak szeretne 5-10 kilótól megszabadulni és NINCS IS SZÜKSÉG RÁ! 

Engedd meg, hogy neked is segíthessek elérni fitnesszel kapcsolatos céljaid és had bizonyítsam be neked, hogy mindez könnyebben fog menni, mint gondolnád… a megfelelő segítség mellett!

Dr Borszéki Péter - HH kihívás

Izomépítés gyorsabban, mint gondolnád

Együtt sikerülni fog!

Gyakori kérdések
12 hetes edzésterv

Készen állsz arra, hogy változtass az életmódodon, de NEM tudod, hol és hogyan kezdj hozzá?

Annyi különböző infót hallasz fitnesz témában, hogy nem tudod mi igaz és mi nem?

Nem tudod mi kell a fogyáshoz, mi az a kalória, mik azok a makrók?

A lehető legjobb helyen vagy, hogy ne kelljen egyedül belevágnod ebbe a nehéz utazásba! A csapatom és én segítünk neked, ellátunk a kellő információkkal, hiszen több évtized szakmai tapasztalata áll mögöttünk, több száz, sőt ezer sikeres átalakulás és hihetetlen mennyiségű tudás anyag, amit alig várunk, hogy megoszthassunk veled!

Nem csak abban szeretnénk segíteni, hogy hatékony és gyors, de abban is, hogy hosszú távon kiegyensúlyozott és fenntartható életmódot tudj élni, tehát a kihívásban megszerzett tudás egy életen át el fog tudni kísérni!

A cél, hogy a fitneszt az életed részévé tud tenni, be tudd építeni a mindennapjaidba a számodra lehető legfenntarthatóbb módon! Fogyni tudj vagy éppen izmot építeni, anélkül, hogy lemondanál szociális kapcsolataidról és felesleges szabályokat kelljen betartanod, amiket sok “szakértő” hirdet! Nem kell minden nap edzeni. Nem kell minden nap ugyanazt az unalmas ételt enni. Nem is kell feladnod az összes kedvenc ételedet. Segíteni akarok neked önbizalmat építeni, izomtömeget növelni és zsírt veszíteni, miközben élvezed a folyamatot.

Ha készen állsz tenni az álom alakodért  és a saját életed irányítására, most van itt az ideje elkezdeni. A lehető legjobb helyen jársz!

Hagyjuk a PDF-eket 2023-ban! Az applikációk segítségével sokkal hatékonyabban tudod követni edzéseidet és láthatod a recepteket is bármikor! Nem kell magaddal cipelned sehova kinyomtatott dokumentumokat, amik több helyet is foglalnak, kevésbé praktikusak és a környezetet se óvják! A NOEX applikációban ellenben fel tudod jegyezni edzéseidet, rögtön láthatod a gyakorlatok helyes végrehajtását és vissza tudod nézni edzéseidet akár hónapokra, évekre visszamenőleg, hogy lásd honnan hová sikerült fejlődnöd!

Arról nem is beszélve, hogy felajánl csere-gyakorlatokat, ha a tervben szereplő valamelyik gyakorlatot nem tudod éppen végezni vagy nem szimpatikus, foglalt a gép/eszköz! Edzés közben láthatod mennyi pihenő időd van hátra, az app pedig jelez neked, ha ideje nekiállni a következő sorozatnak! Itt nincs lazsálás.

Applikáción keresztül sokkal könnyebb nyomon követned a fejlődésedet és sokkal jobban is fogsz tudni fejlődni! Eddz önbizalommal a teremben!

A kihívás során lesz lehetőséged választani hogyan szeretnél étkezni ez alatt a 8 hét alatt! Választhatsz, hogy kötöttebb katonai jellegű étrendet szeretnél-e követni a maximális hatékonyság érdekében, vagy választasz az étrendben megadott módon több ezer recept közül és így szinessé teszed mindennapjaid, miközben dolgozol a célod elérése érdekében!

A lehető legnagyobb mértékben! Az életmódváltás kulcsa a fenntarthatóság, és hogy bárki számára fenntartható életmódot tudjunk kialakítani szükség van rugalmasságra! Rugalmasság az étrend terén, hogy temérdek opcióból választhatsz napi szinten, rugalmasság az edzések terén, hogy otthon és teremben vagy akár vegyesen is edzhetsz, a tervben szereplő gyakorlatokat hasonl gyakorlatokra is lecserélheted egy szóval, a kihívás annyira rugalmas amennyire csak lehet, annyiban amennyiben nem hátráltatja a rugalmasság a cél elérését, hidd el több mint ezer emberrel dolgoztunk már és tudjuk mit csinálunk!

Ha úgy érzed jelenlegi életmódodon van mit javítani, ha úgy érzed elakadtál fogyásban vagy izom-építésben, ha úgy érzed motivációra van szükséged, ha szakmai segítséget szeretnél, hogy átalakulj, ha szeretnéd kipróbálni az ország legjobb fitness applikációját és szeretnél a szakma kiválóságaitól tanulni, vagy ha szeretnéd megnyerni a fődíjat, ezt a kihívást NEKED találták ki!

Általában ha ebből a két opcióból lehet választani érdemes az életmódváltó kihívásokat választani, mert anyagilag kevésbé megterhelő és közösségi élményt is nyújt! Az egyetlen hátránya, hogy nem lehet bármikor jelentkezni, pusztán ha megrendezésre kerül, olyankor viszont érdemes lecsapni!

Abszolút! Mivel számtalan edzésprogramot tartalmaz a NOEX applikáció vannak bőven teljesen kezdő tervek is, amiket tovább tudunk módosítani, hogy 100%-ban megfeleljen igényeidnek, edzettségi szintednek, és kitűzött céljaidnak! A program alatt pedig minden segítséget megadunk, ha figyelj, 8 hét után már nem a kezdők közé fogsz tartozni!

Ha az otthoni edzéstervet szeretnéd választani, akkor különböző nehézségű gumiszalagok és állítható nehézségű súlyzókon kívül másra nem lesz szükséged. Amíg nem szerzed be ezeket az eszközöket, addig is tudsz haladni, mert minden gyakorlatot lehet saját súlyos verzióra is cserélni.

Igen!! Teljes mértékben, sőt úgy is csinálhatod, hogy bizonyos napokon otthon másik napokon teremben edzel, hála a helyettesítő gyakorlatoknak!

Ez függ az edzettségi szintedtől és céljaidtól is, de a legtöbb esetben heti 3-5 edzéssel szoktunk dolgozni! Módosításra azonban mindig van lehetőség, ha csak heti 2 edzést tudsz megoldani, arra is van lehetőség!

A szolgáltatás jellegéből adódóan a tervek megküldése után pénzvisszafizetést teljesíteni nem áll módunkban, lévén a szolgáltatás ránk eső részét teljesítettük, a terveket legjobb tudásunk szerint elkészítettük és a megrendelőnek továbbítottuk.A szolgáltatásba nem tartozik bele azon ajándék és kiegészítő szolgáltatás mely eképpen került meghirdetésre. Ellenben módunkban áll az összeget visszatéríteni abban az átmeneti időszakban amíg a szolgáltatás megrendelésre került ám a terveket még nem küldtük ki!

Csapj le a kedvezményes kuponkódra amíg még van!

Indítsd a Három Harmad Next Level Kihívást egy extra motivációval és nevezz be a challenge-re 20% kedvezménnyel.
Ez a lehetőség korlátozottan, csak ezen a hétvégén érhető el!

nap
óra
perc
másodperc

Használd az MP20 kuponkódot a kedvezményért.