Gyakran Ismételt Kérdések

Három Harmad - GYIK

A személyre szabott programok elkészítéséhez fontos, hogy a lehető legpontosabb adatok álljanak rendelkezésre veled kapcsolatban.

A regisztráció során megadott adatok (pl testsúly, testzsír%) a profilodban a későbbiek során módosíthatók, így folyamatosan nyomonkövethetjük és monitorozhatjuk fejlődésed.

Természetesen!
A profilodat a fejlécben található Belépés gombra kattintva éred el.
Az új rendszerben ráadásul tudod rögzíteni adataid a fejlődésed során, így Te magad is folyamatosan monitorozhatod, hogy mennyit változtál az edzések során a segítségemmel. 

A regisztrációt követően kiválaszthatod a számodra legideálisabb programot és a “Megvásárolom” gomb megnyomásával a kosaradba tudod helyezni azt.

A felső sarokban található kosárban azonnal látni fogod a megvásárolni kívánt szolgáltatás összegét és a “Pénztár” gombra kattintva rögtön a fizetési oldalra kerülhetsz.

Mivel előzetesen regisztráltál, így a legfontosabb adatok automatikusan kitöltésre kerülnek, neked már csak a fizetés módját kell kiválasztanod, ami lehet online bankkártyás fizetés, vagy pedig közvetlen banki utalás.

A megrendelést követően az igénybe vett program elkészítése körülbelül 1-2 hetet vesz igénybe.

Online bankkártyás fizetésre van lehetőség, aminek a biztonságáról a Stripe gondoskodik, valamint közvetlen banki utalással.

Amennyiben külföldről szeretnél nemzetközi SWIFT utalást kezdeményezni, úgy kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

Amennyiben leadtad a megrendelést és kifizetted, úgy már nincs lehetőség visszatérítést igényelni. Erről részletesebben az Általános Szerződési Feltételek-ben olvashatsz.

Ha bizonytalan vagy, hogy számodra melyik a legideálisabb megoldás, akkor rendelj egy rövid Telefonos konzultációt, ahol segítek preferenciáid alapján meghatározni, hogy számodra mi a legnagyobb segítség.

A korábban külön megvásárolható receptgyűjtemények kiegészítve még sok-sok további recepttel beketülrek a Három Harmad Fitness App-ba, amihez már 4.490 Ft-ért hozzáférhetsz és egy komplett “személyi edzőt” kapsz a zsebedbe.

A Három Harmad Mentor Program azoknak a kezdő, vagy már rutinosabb személyi edzőknek lett létrehozva, akik szeretnék tudásukat még jobban fejleszteni a fitnesz sport területén, és a több, mint 700 perces tudásanyagon túl különböző bevételi forrásokat is szeretnének megismerni és alkalmazni a jövőben.